Op het kantoor bij Urich Assurantiën

Over ons

Ons verzekeringskantoor is al sinds de oprichting in 1989 in Houten gevestigd. Het is opgericht door Armand Urich. Vanaf 2001 is Laus Assurantiën aan ons kantoor toegevoegd.

Wij hebben in de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. En dat is vooral te danken aan de manier waarop wij onze cliënten tegemoet treden. Zomaar een verzekering afsluiten kan overal. Bij ons is daar altijd een reden voor! Dát is anders.

Onze insteek is altijd om te komen tot een totaalrelatie. Het is voor u en voor ons de meest ideale situatie. Voor u: er is één loket waar u terecht kunt als er vragen zijn of als er schade is. Voor ons als adviseur is het prettig te weten dat er een totaaloverzicht is van de lopende verzekeringen. En dat het werkt blijkt dagelijks in de praktijk.

Onze aanpak is er dus op gericht om alle verzekeringen in portefeuille te beheren.
Particulier of Zakelijk, dat maakt niet uit.

Wat doen wij voor u

Voor de particuliere cliënt voeren wij alle verzekeringen in en rond het huis. Onze zakelijke MKB cliënten kennen ons doordat wij het gehele scala van bedrijfsverzekeringen voeren, indien gewenst in een pakketverzekering.

Klanten weten zich gekend en herkent. Korte lijnen en persoonlijk aandacht zijn hiervoor de garantie. Dit zijn wij en dát kunnen wij voor u doen!! Wilt u meer weten?

Maak een afspraak

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.